Седумтте најефикасни трикови, за што подолго да се издржи во креветот!

Многумина момци се борат со издржливоста во креветот што не им оди на рака за жените бидејќи самите сакаат да постигнат оргазам. Ако тој пребрзо заврш, шансите жените да дојде до врвот се многу мали.

Но, тоа не мора да биде така. Ако не може дамиот себеси дда си помогне, обидете се да имате подолг секс благодарение на овие трикови.

1. Предигра

Предложете му пред самиот секс да ве гледа како се самозадоволувате. Нему тоа ќе му биде неверојатно возбудливо, а вие доволно ќе го возбудите за побрзо да постигнете оргазам кога самиот чин ќе започне.

2. Прстен за пенис

Не е срамота да почнете са ги користите. Најчесто се става на коренот на пенисот, а понекогаш и околу тестисите. Го успорува протокот на крв па така го одложува оргазмот. Освен тоа, таквите играче баш се секси.

3. Технички притискања

Пред оргазмот, нека го извади пенисот од вашата вагина и главичката притиснете ја. Нека го направи тоа силно, но да не почувствува болка. Така оргазмот ќе се одложи, па подолго ќе уживате во сексот.

4. Променете ја позата

Во некои пози момците брзо постигнуваат оргазам, па ако е блиску до врвот, предложете му да ја промените позата која не го возбудува толку силно.

5. Земете пауза

Не сте на трки, слободно малку забавете, бакнувајте се, милувајте… Освен што ќе уживате во блискоста, ќе го продлжите траењето на сексуалниот однос.

6. Вежби за мускулите

Како што жените ги прават Кегеловите вежби и момците имаат вежби за засилувње на мускулите таму доле. Потребно е само да го стиснете подрачјето помеѓу задницата и гениталиите, како што тоа го прават жените. Објаснете му како

7.Продолжете со сексот

Ако и тој заврши, не значи дека вие сте готови. Сексот не треба да заврши со оргазам. Продолжете да се мазите, брзо повторн ќе постигне ерекција и можете да продолжите таму кадешто сте застанале.