Себеси се нарекува „Мис Азија Барби 69“ – што и да значи тоа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Битно сака да се покажува во што поразголени изданија. Типката што се крие зад овој песвдоним очигледно има високо мислење, и покрај секаквите негативни коментари за кичот и сета таа „пластика“ со која е набилдана.