Се испотепаа за една патика, но не било чија


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Еден од најдобрите кошаркари на светот, Стивен Кари, по натпреварот со неговите Warriors против Jazz, ги соблече патиките, ги потпиша и ги фрли во публиката. Но, двајца од публиката буквално се степаа за патиката.

На крај мораше да дојде обезбедување и да ги раздели. Погледнете на кого му припадна патиката.