СДСМ: Ова не е 1903, Манифестот е неуспешен обид за враќање на Груевски

Таканаречениот Манифест на ВМРО ДПМНЕ не е ништо друго, туку неуспешен обид за враќање во политичкиот живот на дефакторизираниот Груевски, велат од СДСМ.

Денес е 2017, не 1903. Раководството на ВМРО ДПМНЕ е составено од кримималци кои бараат спас за сопствената кожа. Спасители на државата се граѓаните кои избраа промени“, се вели во соопштението од СДСМ.

Од таму додаваат дека нема никакви преговори за амнестија.