Вебкафе

Сахарската железница е една од најекстремните во светот (видео)

Краткиот документарец на National Geographic за сахарската железничка пруга мора да го погледнете. По сцените и кадрите, ќе имате чувство како да станува збор за Марс, а не за место на планетата Земја.

Advertisements
To Top