Руска заводливост на француските Алпи – резултатот беше висока температура

33-годишната пејачката од Русија, Олга Бузова, сопруга на рускиот фудбалер Дмитриј Тарасов, мерачеше на снегот и убавото време (убаво за зимски услови) во Кушевал ресортот, сместен на југоистокот од Франција, на француските Алпи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Олга отсекогаш имала мерак да направи ваква забавна и провокативна фото-сесија по бикини на снег, па сега ја искористила приликата, но…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

„Отсекогаш сакав да направам такви фотографии , но во овој случај нешто тргна на лошо”, рекла пејачката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Таа во убаво расположение на снегот се снимала и фотографирала и покрај ниските темпратури. Откако се вратила од Алпите, веднаш по фотосесиите требало да замине во Рига, каде имала закажан настап во театарска претстава. Но, наместо на претстава завршила во болница со висока температура.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on