Русинка лизгаше на отворено лизгалиште само во бикини (видео)

Во Нижни Новогород една атрактивна лизгачка на мраз ги изненади присутните лизгачи на лизгалиштето појавувајќи се облечена само во едноделен бикини.

Добро, време е да си одам. Или ќе ми замрзне млекото во градите. Инаку, дојам дете, ако не сте знаеле“, вели девојката на крајот на снимката. Таа додава дека со вакво лизгање ствара „пролетно расположение”, изјави типката на крајот од лизгањето.