Реакциите кога јака женска ве фаќа за задник и ве прашува какво е чувството


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Сите мажи сопрво штрекнати, додека да видат кој ги фаќа за газ, после е друга приказна. Станува збор за социјален експеримент направен во 1971 година, за реакцијата на мажите на оваа појава како начин да се докаже чувството и ситуацијата во која се наоѓаат жените кои се пофаќани од мажи по улица, како импулс и апел за родова еднаквост.