„Размена“: Luisdafilms за Кендал Џенер


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Пред три дена на Кендал Џенер ѝ беше роденден, па фраерот од Luisdafilms реши да направи една посвета за славната манекенка.