Работите за кои мажите не зборуваат: Сега и отворено, одговор на сите прашања кои ги мачат жените (ВИДЕО)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Станува збор за прашања кои ги интересираат сите жени на светот, а на нив сега одговараат сосема обични мажи.

За што мажите размислуваат во текот на сексот? Што прави добро девојката во креветот? Што се може да предизвика ерекција?

Ова се само некои од прашањата на кои жените ширум светот конечно ќе добијат искрен одговор од обичните момци во видеото кое го објави Buzzfeed.

Иако на интернет можат да се прочитаат бројни текстови за тоа што сите жени сакат и мислам, во текот и по сексот, многу малку може да се прочита за посилниот пол, можеби затоа што мажите не сакаат толку да зборуваат за наинтимните работи.

Меѓутоа, сега конечно имаме и искрен увид во бројни работи врзани за сексот за кои момците инаку не би требало отворено да зборуваат.

Погледнете го видеото и дознајте некои работи кои машкиот пол обично ги задржува за себе, или своите пријатели: