Прв пат се сретнуваат во лифт и веднаш се „фрлаат во акција“ – погледнете ги реакциите


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Влегувате во лифт, пред вас има еден дечко во лифтот, на наредниот кат влегува некоја типка. По кратко таа се запознава со дечкото и му се фрла, па почнуваат страсно да се бакнуваат. Никој со никого не се знае – наводно. Таа е сцената од оваа скриена камера. Еве ги реакциите на затекнатите во истата.