Жешко

Пробајте да ја гледате Нивес само во очи

Рековме „само во очи“! 😀

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

За да може човек да ја гледа оваа жена во очи, веројатно треба да објави фотографија само од нејзините органи за вид, без ништо друго од телото во виден кадар. Во спротивно, секоја друга шанса за да се даде акцент на убавината на нејзините очи е однапред осудена на неуспех. 😀

А што е за право, знае да поставува и прилично енигматични „проблеми“ – од типот „носи ли нешто од долна облека или не“. 😀

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

To Top