Жешко

„Повисоко од Сонцето“ со Инеса Чимато

Kaloopy не потсетува на жешкото снимање со Инеса Чимато во 2018 година и сцените кои беа производ на таа соработка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inessa C (@inessachimato) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inessa C (@inessachimato) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inessa C (@inessachimato) on

To Top