Потрага по слобода во друштво на најубавите животни – фантастични фотки


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Карина Мејвалд е фотографка од Германија, за која некои велат дека има отисок од копита на срцето, бидејќи коњите се суштества кои ја враќаат нејзината вера во животот.

30.6.konji2

Во потрага по слобода, Карина тврди дека истата ја пронашла во очите на коњите. Сега, кога е опкружена со овие благородни животни, се чувствува како да го пронашла своот мир и слобода. Тие кај неа ги вратија љубовта, смиреноста , енергијата, но и можноста преку фотографии да ги изрази своите чувства.

30.6.konji3

30.6.konji4

30.6.konji5

30.6.konji6

30.6.konji7

30.6.konji8

30.6.konji9

30.6.konji10

30.6.konji11

30.6.konji12

30.6.konji13

30.6.konji14

30.6.konji15

30.6.konji16