Погледнете во што се обиде да ги пикне бујните гради убавата Криси Тајген

Криси Тајген се најде во големи „проблеми“ кога се обиде да го закопча тесниот црн комбинезон во кој сакаше да ги притесне своите бујни гради.

Обидот да ги  пикне своите раскошни гради во тесната кодна комбинација не ѝ појде баш од рака, па на помош ја викна модната стилистка.

Нормално, како што тоа бидува со Криси и кога се во прашање нејзините жешки гради, таа не ја пропушти можноста сето тоа да го објави на Снепчет, со оглед на фактот дека е исклучително горда на своите бујни и раскошни облини.