„По 50 години брак, ја погледнав мојата сопруга и ѝ реков“ – вака се разведе Роберт де Ниро


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Холивудската актерска легенда Робер де Ниро откри што ѝ рекол на својата сопруга еден ден во врска со нивниот брак по 50 години брачен живот, после што парот се разведе.

„По 50 години брак, еден ден внимателно ја погледнав мојата сопруга и ѝ реков:

Пред 50 години имавме мала куќа, стар автомобил, спиевме на каучот и гледавме во малиот црно-бел телевизор. Но, секоја вечер одев во кревет со прекрасна 19-годишна девојка.

Сега имам огромна куќа, скап автомобил, голем кревет во луксузна соба со огромен телевизор, но спијам во кревет со 69-годишна жена! Почнав да се сомневам во мојот брак.“

Мојата жена е многу приземна личност. Не беше навредена, туку ми предложи да си најдам девојка од 19 години, а таа ќе се погрижи повторно да живеам во мала куќа, да спијам на старата софа и да гледам во црно-бел телевизор.

Жените се прекрасни, зарем не? Вистина е дека секоја жена знае совршено да го реши проблемот на својот сопруг!““