Пет работи кои момците ги бараат кај една жена, а тоа не е изгледот и нема врска со него?!


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Сезоната на бикините е во полн ек, што значо дека девојките на сите страни уверуваат дека без совршено тело за плажа едноставно не се толку привлечни. Токму поради тоа носиме работи кои вистинскиот маж ги бара во жената, а ниту една нема врска со изгледот.

Самодоверба

Не како изгледаш, туку како го носиш тоа што го имаш.

Љубезност

Дрскоста стана ин, поради што на цена се девојки кои едноставно се љубезни.

Внимателност

Истражувањата покажуваат дека се почесто мислиме на себеси, а вниманието кон другите е се поретко.

Смисла за хумор

Особено ако умеете да се смеете на своја сметка.

Добра комуникација

Се повеќе мажи имаат недостаток од ова. Ако момчето ужива во разговорот со тебе, тоа ќе му значи многу повеќе од изгледот.