Песната на петелот – оперски глас меѓу петлите (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Овој е со посебен капацитет на бели дробови, нема шанса да не те разбуди насабајле.