Овие момци на своите девојки на волшебен начин им кажаа „ТЕ САКАМ“ (ФОТО)

Единствено „Те сакам“, кажано било каде, било кога, го разубавува денот. Но, ако сакате да бидете баш оригинални и на својата драга на посебен начин да и изјавите љубов, или да ја запросите, еве неколку несекојдневни примери.

„Љубов, не можам да дочекам да се оженам со љубовта на мојот живот и мој најдобар пријател. Ти навистина си мојата сродна душа. Те сакам, твојот сопруг“. Ова е порака која заљубен маж, нетрпелив да стане сопруг и го напиша на својата драга со маркер и тоа под нејзините чевли.

https://www.instagram.com/p/BjQYORKlJ1R/?utm_source=ig_embed

Колачите секогаш биле добар начин да се запроси саканата, а баш едно во облик на прстен со камен, во внатрешноста со натпис „Сакаш ли да се омажиш за мене“, не може да биде послатко.

https://www.instagram.com/p/BhKW2aCF5rY/?utm_source=ig_embed

А, импровизираните кутии за прстен преку најразлични мафини до десерт во рестораните, можат едноставно да се избегнат со вклопувањето на прстенот на оние прстени на неговиот волан.

https://www.instagram.com/p/BjmbyOFg5G7/?utm_source=ig_embed

Оригинално, нема што!

Начинот да се изјави љубовта или да се запроси девојката има безброј. Потребно е само малку фантазија и многу љубов.