Овие десет убавици некогаш биле мажи


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сите десет се родени како машки, но во текот на животот, од различни побуди генерално со иста природа и потекло, решиле да го сменат полот и да станат убавици.