Овие 5 пози се уште подобри доколку се употреби и перница


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Овој едноставен реквизит може да промени многу во вашиот сексуален живот.

Секогаш сме во потрага за добри сексуални пози, но ни се чини дека постојано се враќаме на истите. Тоа е дури и нормално затоа што не сме експети за тоа, зарем не?

Но со ова ќе ги зачините секс позите. Следуваат 5 пози кои лесно ќе ги подобрете.

Вибратор на перници

Ставете неколку перници една врз друга и на нив вибратор. Вибраторот би требало да го симулира клиторисот, а партнерот треба да помогни со останатите отвори.

Длабоко на перници

Ова ви е најверојатно позната поза – ставате многу перници и под вас и во мисионерска поза пенетрацијата ќе биде три пати подлабока. А уживањето огромно.

Каубојци на перници

Овој пат тој треба да е долу, а вие на него. Под партнерот треба да има многу перници и да ужива во погледот.

Странично уживање

Партнерот треба да легне во дијагонална положба, а вие легнете до него со цел да бидите во облик на буквата Т. Ова е многу добра положба за мажите кои имаат мал пенис, а и рацете му се слободни.

Длабок doggy

Ставете многу перници на крајот од креветот, каде што ќе ги ставите и колената, а партнерот ќе биде зад вас. Во оваа положба уживањето ќе биде обострано.