Ова е од интерес за сите мажи: Ова е деталот кој докажува дека вашата понежна половина ве изневерува!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Жените на неверство најчесто се одлучуваат кога партнерот не им обрнува доволно внимание и почит и кога ќе се изгуби „хемијата“ од почетокот на врската.

Без разлика дали се работи за машка или женска, неверството не е ништо ново. Откако постојат врските, постојат и неверствата, прашање е дамо дали другата страна тоа ќе го забележи.

Експертите воочиле важна врска помеѓу неверството и глумењето на женски оргазам.

Студијата „Human Female Orgasm as Evolved Signal: A Test Two Hypothess“, опфатила 138 жени и 121 маж, кои се во хетеросексуална врска.

Жените се прашани колку интензивни и чести оргазми имаат, а момците колку често девојката или сопругата им доживува оргазам. Експертите заклучиле дека што повеќе пати жената во врската глуми оргазам, тоа е поверојатно дека го изневерува своето момче.