Опасна екипа: „Етносфера“, Дамјан Пејчин и Џамбо Агушев прават растур на „ДАФИНА“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Екипата е следна: Благојче Трајковски на кларинет, Никола Мицевски на хармоника и пијано, Дамјан Пејчиноски на соло гитара, Џамбо Агушев на труба, Владимир Крстев – виолина, Зоран Костадиновски и Тони Цветаноски на гитара, Павле Јаневски – бас, Зоран Ристевски Озо на тапани и Зоран Конга Јагоридовски на конги. Уживајте.