Вебкафе

Одличен предизвик: Дознајте каква ќе ви биде 2017 – отворете на 117 страница

Од новата 2017 година изминаа само 11 дена, а на интернет веќе се појави трик-предизвик кој го претскажува вашиот живот во наредните 365 дена.

Сакате да знаете каква ќе ви биде претстојната година? Само отворете ја првата книга што ќе ви дојде при рака на 117-та страница.

Ретки се оние кои ќе одолеат на предизвикот.

Едноставноста на трикот е доволна за тој да ги опседне „зависниците од интернет“. Социјалните мрежи се полнат со објави и фотографии од страниците број 117. Подолу го имате нашиот одговор на предизвикот. Прва книга која ни се најде при рака беше „Птици врз кои ноќта и денот се делат: Сто песни од Блаже Конески“. Обидете се и вие и споделете.

dsc_2025

Advertisements
To Top