Славни

Обожавателките лудуваат по набилданото тело од Милан Калиниќ

Актерот Милан Калиниќ ги освои симпатиите на најшироката јавност и публика со својот актерски талент. А сега својот шарм и неодоливост ги крена на уште едно ниво, овој пат она на физичката допадливост.

Тој е водител на „Пинкови ѕвезди“ и ги освојува фановите со својата смисла за хумор. Жените секогаш го сметале за привлечен, но по овие фотографии тој ќе го добие и епитетот сексапилен.

Имено, Калиниќ минативе години напорно работи за да го доведе своето тело до совршенство.

Advertisements
To Top