Обложување со Skrill – Кои се придобивките од користењето на овој начин на плаќање?

Без разлика дали се обложувате на фудбал, кошарка или нешто друго преку Интернет, се бара да имате регистриран акаунт или сметка на нивната веб-страница и да ги исполнувате условите за да ставите облог. Честопати тие ќе ви понудат да изберете помеѓу повеќе начини на плаќање.

Многу корисници се одлучуваат за Skrill, што е одлична услуга за плаќање. Можеби се прашувате зошто ова е омилениот избор на толку многу обложувалници, а одговорот лежи подолу.

Без надомест при депозирање со Skril

Искусен обложувач знае дека заштедата на пари на такси значи повеќе пари за обложување. Математиката е едноставна и токму затоа Skrill е омилен метод на многу играчи. Услугата не наплатува ништо, што значи дека сите средства што ги депозирате одат директно во буџетот за обложување.

Повлекувањето пари на вашата сметка исто така не треба да вклучува никакви такси. Сепак, постои симболична наплата ако одлучите да префрлите средства од Skrill на вашата банкарска сметка.

Лесно е за употреба

Можеби не сте толку добри со користење на компјутер или Интернет, или можеби не сте запознаени со тоа како функционираат плаќањата преку Интернет и не сте сигурни околу тоа. Нема за што да се грижите затоа што Skrill и букмејкерите дизајнираат интерфејси што се лесни за корисниците.

Веб-страницата на Skrillќе ве води низ процесот на создавање нова сметка и тоа многу едноставно. Следниот чекор е да одите во одделот за касиер на веб-страницата за обложување и да го изберете Skrillкако најпосакуван начин на плаќање.

Единствено што треба е да ја внесете адресата на вашата сметка на Skrill и да го одобрите плаќањето. Средствата ќе бидат кредитирани на сметката што ја имате во обложувалницата веднаш.

Реномирана платформа со долга традиција

Можете да најдете само мал број на е-банки кои биле на пазарот толку долго колку што е Skrill. Компанијата е основана во 1998 година и оттогаш е лидер во услугите за плаќање преку интернет. Се чини дека таа индустрија постојано расте и не треба да се двоумите околу е-банкинг или е-плаќање. Проценетиот број на корисници на Skrill е над 275 милиони во овој момент.

Голема безбедност

Причината зошто Skrill е толку популарен за игри и други онлајн плаќања е тоа што е исклучително сигурна платформа. Тие сигурно ќе ги шифрираат сите ваши трансакции и ќе преземат други мерки за да обезбедат највисоко ниво на безбедност.

Покрај тоа, не треба да се грижите за споделување на деталите на вашата кредитна картичка со букмејкерот. Единствено што треба е да ја внесете е адресата на вашиот Skrill и процесот ќе биде завршен за неколку секунди.

Како да изберете веб-страница за обложување со Skrill

Дури и ако се решите да користите Skrill како најпосакуван начин на плаќање, сепак треба да изберете реномирана обложувалница. Дефинитивно без проблем Skrill функционира во Bet365. Читањето на коментарите за веб-страниците и споредувањето на искуства може да ви помогне во изборот на посакуваната веб-страница.

Исто така, можете да пробате повеќе платформи и да ги искористат нивните бонуси за добредојде, асо тоа да ја пронајдете онаа страна што најмногу одговара на вашите очекувања.