НЕВЕРОЈАТНО: Стан од само 7 квадрати, а во него има се (ВИДЕО)

Да, да, насловот не е фарса.

Овој стан кој во продолжение ќе можете да го видите во целост преку видео, има само 7 квадрати, а неверојатно е што во него има се потребно за еден живот.

Инаку овој стан е дел од италијанската престолнина, и се наоѓа во една зграда во Рим.

Со оглед на тоа што сопственикот е архитект, тој смислил комплетен изглед на просторот кој дури има луксузна нота.

Погледнете

https://youtu.be/NIVsXLYHV-Q