Вебкафе

Необичен „огномет“ предизвикан од судир на автомобил во бандера (видео)

Еден минувач на улица во Лондон во Канада снимил невообичаен „електричен оган“, што изгледа како ефект од научнофантастични филмови.

До овој необичен ефект дошло кога автомобил удрил во електричен столб.

Пламенот горел на врвот од столбот, од каде долж жиците се одвојувале мали пламени.

Два автомобили претходно се судриле. Едниот, поради силниот удар излетал од патот и се удрил во столбот каде настанал „необичниот оган“.

Advertisements
To Top