Немојте случајно да ви текне да ги потценувате литванските навивачки (видео)


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Бујрум доказот зошто тие треба да се вбројат во топ пет европски навивачки на спортските терени, посебно салите.