Немате време и место? – Ова се седум пози кои можете да ги изведете со облека на вас (ФОТО)


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Иако контактот на кожата со кожа игра голема улога во интимноста, сепак има денови и ноќи кога немате време или место да соблекувате облека.

Ако сте авантурист кој сака секс надвор од спалната соба, овие 7 пози ќе ви бидат од голема корист бидејќи можат да се изведат со облека на вас.