Музика

Нема лаги, нема измами – така тврдат Ники Минаж, Дрејк и Лил Вејн

Ново жешко видео со бомбастичната Ники Минаж, во трио спрега со Дрејк и Лил Вејн, во комбинација со добар и заразен ритам. Пресно на интернет – повелете и тука.

To Top