Најиграни слот игри во месец јули

Слот апаратите во последно време се повеќе и повеќе стануваат популарни помеѓу љубителите на игрите на среќа. Тоа е направа која на најразлични начини со најразлични комбинации за мал влог може да исфрли голема добивка.

Ние во овој текст накратко ќе ви претставиме според нашите статистики кои слот игри се најиграни во изминатиот месец јули.

Flaming Hot

Дефинитивно најиграна и најпопуларна игра не само во месец јули, туку подолг период наназад е слот играта Flaming Hot. Располага со 40 лини и многу комбинации на овошје, бар знаци, седумки како и Wild знаци. Истата таа игра е квалификувана за вртоглава џек пот сума што придонесува за поголема застапеност помеѓу играчите.

40 Super Hot

Второто место е резервирано за 40 линиската 40 Super Hot слот игра која нуди многу големи добивки. Овој слот спаѓа во групата на овошни слотови, а 7-ките кои ги прикажува ја имаат улогата на Wild и врзуваат буквално се освен скетерите кои се појавуваат во форма на ѕвезда.

20 Super Hot

На трето место се наоѓа 20 Super Hot или „помалото братче“ на 40 Super Hot. Буквално во овој слот се е исто со 40 Super Hot освен исплатните лини кои се 20, па поради тоа може да се игра на помал влог.

Burning Hot

Burning Hot е уште позната и како играта со детелинката. Во втората, третата и четвртата лента ви се појавува детелинка која ги заменува потребните симболи во трите реда, па со три детелинки и на најмал влог гарантирана ви е одлична сума на добивка.

Sizzling Hot

Оваа игра се најде во најиграни бидејќи важи за ретро класика слот игра. Нема кој знае каква графика и звук, но токму поради тоа што има ретро стил е барана помеѓу играчите. Sizzling Hot има 5 линии и може да се игра на мали влогови.

Extra Stars

Уште еден слот од фамилијата на EGT се наоѓа на оваа листа, а тоа е добро познатата Extra Stars. Ѕвездите кои се појавуваат на втора, трета и четврта лента се најзаслужни што оваа игра има голема популарност, бидејќи ги заменуваат сите симболи и често се причина за големи добивки.

Book of Ra

Слот играта Book of Ra е со тема на египетска митологија. Поседува одлична графика и квалитетен звук, па тоа дава чувство на пријатност помеѓу играчите. Оваа игра постои од далечната 2005 година и се смета дека е една од најпопуларните слот игри на сите времиња.

Превземено од Casinobonus.mk