Најавеното големо поскапување на горивата предизвика хаос на бензиските во Скопје и Македонија

По најавените драстично повисоки цени на горивата кои на сила стапуваат од ноќеска на полноќ, на некои од бензинските пумпи во главниот град настана вистински метеж и големи редици. Слични ситуации има и во другите градови ширум Македонија.

На одредени места имаше и нетрпение и нервоза кај дел од возачите кои поитаа на набават гориво по пониски цени.

Фото: Курир и Фактор