МВР пренесува: Казнет возачот кој со автомобил се движеше по Камениот мост во Скопје


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека во текот на вчерашниот ден (25.04) е санкциониран И.А. (68) од с. Чегране, Гостивар, кој со патничко возило се движел по Камениот мост во Скопје.

Изречени му се мерки поради движење спротивно на сообраќаен знак, паркирање во пешачка зона и истечена важност на сообраќајна дозвола, велат од МВР.