Момци, побарајте ја Ања на Инстаграм – нема да зажалите


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓На нејзиниот профил на оваа социјална мрежа и тоа како има што да се види – Ања со своите фанови комуницира преку фотографии. А им одлична комуникација и со фото објективот, знае како пред него.

A video posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on

A photo posted by ANIA GADEA (@aniagadea) on