Мажите откриваат: Жени внимавајте! Овие 10 работи страшно не иритираат!

Неколку мажи на Редит го кажаа нивното мислење за тоа каде жените грешат. Драги дами, внимавајте на овие работи и немојте да ги практикувате бидејќи тоа може страшно да ги налути.

Кога лажете дека ви се допаѓаат исти работи

Го гледав бракот на мојот татко со втората жена. Тој беше љубител на риболов и секој викенд одеше таму, а таа му префрлаше зошто не одат заедно, туку оди сам. Мојата девојка нема апсолутно никаво интересирање и врска со моето хоби, па јас се трудам со неа да го поминам слободното време.

Кога сакате да трча за вас

Да бидеме реални. Ако ми пријде девојка и да ме праша дали сакам да излеземе на пијачка, не постои голема причина зошто да ја одбијам.

Ги наведувате мажите да играат игри со погаѓање

Кажете ни што сакате. Не е битно дали се работи за храна, секс или материјални работи. Така ќе знаеме што ви се допаѓа и во иднина же имаме можност да ве изненадиме.

Завземате одредена поза и користите филтери за слики на социјланите мрежи

Ове многу мажи замеруваат, односно ставањето на нос од мачка, уста од куче и слично.

Се правите дека сте тешки за освојување

Тој е моментот кога же забележам дека девојката ја играа оваа игра, па јас помислувам дека не ме сака и престанувам.

Се правите глупи

Целосно погрешна тактика бидејќи нема ништо лошо ако сте попаметни од дечкото со кој сте на состанок.

Ги крадете неговите дуксерки и џемпери и не ги враќате

То не ми е никако кул. Сепак мојте работи се мој работи.

Не сте отворени во поглед на вашите емоции

Кога девојката ќе ми каже дека не е заинтересирана и дека не чувствува ништо спрема мене, јас само се прашувам дали згрешив некаде и дали можам тоа да го променам.

Продолжувате со скокоткање кога ќе ви кажат да престанете

Кога мажот ќе ви каже НЕ испочитувајте го.

Инсистирате да се тепаат за вас

Доколку јавно му кажете дека сте заинтересирани за друг, вие очекувате дека тие двајца ќе се скараат за вас.