Мажите открија зошто ги обожаваат старите жени

Мажите открија зошто ги обожаваат старите жени

Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Огромен број мажи признаваат дека сакаат да бидат во емотивна врска со постари жени…

Иако оваа тема некогаш беше табу тема, денес не е. Мажите почнаа да признаваат дека им се допаѓаат постарите жени. Секако, вкусовите се различни и не се сите мажи исти, но голем број мажи фантазираат за врска и секс со постара жена. Огромен е бројот на познати и славни мажи кои се во долги врски со жени кои се многу постари од нив и докажуваат дека таквите врски можат да бидат успешни и долготрајни.

Меѓутоа, зошто е тоа така и зошто мажите фантазираат да бидат со постари жени?

Направивме мало истражување, прочитавме бројни анкети и најдовме неколку причини зошто мажите ги обожаваат постарите жени. Еве за што се работи:

  1. Постарите жени знаат што сакаат
  2. Знаат многу повеќе за животот
  3. Тие се поискусни
  4. Ве тераат да ги гледате работите од поинаква перспектива
  5. Тие се самоуверени и независни
  6. Финансиски се постабилни
  7. Емотивно се позрели
  8. Со нив можете да имате подлабоки и поинтелигентни разговори
  9. Со нив можете полесно да ја планирате иднината
  10. Имаат посилен мајчински инстинкт