Матурска прослава на прилепските гимназијалци во 1992 година – вака се лумпуваше некогаш


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Комплет снимка, во два дела – од тргнување од Прилеп, до крај на журка. Лумперај „до даска“ во струмичкиот хотел „Цар Самуил“. Драми! 😀