Махер за решавање Рубикови коцки: Намести три, без здив и тоа под вода (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Гарант повеќето од вас не можат да издржат без воздух под вода ни цели 30 секунди, а не пак да наместат и три Рубикови коцки, како фраеров на видеото.