Лимитирано издание на Johnnie Walker спакувана во дабова кутија – дознајте ја цената

Четврто ограничено издание „John Walker & Sons’ Private Collection 2017 Edition, Mastery of Oak“ е произведено само во 5.588 примероци.

Мајсторите на занаетот Џим Бевариџ и Аиме Гибсон се одговорни за врвниот квалитет на ова прекрасно виски. Секое шише е спакувано во уникатна кутија изработена од даб.

Секој од оваа лимитирана едиција на примероци може да се набави по цена од 555 фунти.