Лима, Амбросио и останатите убавици од Victoria’s Secret во празничен елемент

Декември за многу луѓе е најубавиот период од годината и време кога сите им се радуваат на празниците, па така, во тој елемент се настроени и заводливите ангели на Victoria’s Secret.

По тој повод, и во тој правец, Алесандра Амбросио, Адријана Лима, Лили Алдриџ и компанија се расположија на Santa Baby, облечени во долна облека од свечената специјална понуда на Victoria’s Secret.