Лаис Рибеиро за Sports Illustrated – влажна фантазија пред објективите


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Доволно е да се спомене името на сексапилната Лаис Рибеиро. Другото не треба да се чита, треба да се види со очи.