Конечно онлајн букмејкер со македонска поддршка!

Coinbet24

Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Обложувалницата Coinbet24 е нова на нашиот пазар, но со нејзиното влегување направи вистински бум. Кога ќе ја отворите страната може да забележите дека има македонска поддршка, а тоа е навистина голема реткост.

Што значи македонска поддршка?

Македонската поддршка всушност значи дека сајтот е комплетно на македонски јазик, а на тој начин вие многу лесно ќе се снајдете во поглед на составувањето на тикети, регистрација и слично.

Освен тоа, уплатата е во македонски денари. Тоа може да го направите преку вашите кредитни и дебитни картички и тоа во минимална сума од 250 денари. Потоа тикетите може исто така да ги играте во денари, а минималната уплата за тикет е 10 денари.

coinbet24

Кога станува збор за исплатата и тука парите си ги добивате во наши македонски денари. Значи со еден збор, немате потреба да го замарате вашиот мозок и да ги конвертирате еврата во денари.

Доколку се соочите со одреден проблем, на располагање ви стои корисничка поддршка која ви нуди решавање на проблемите и тоа на македонски јазик. Не мора да се замарате со Гугл транслејт доколку не сте добри со странските јазици.

И како за крај, освен што има македонска поддршка, високи коефициенти и прегледна страна, обложувалницата на Coinbet24 нуди фантастичен бонус од 100% за сите кои ќе се регистрираат.

Регистрирај се на Coinbet24

Како да го добиете бонусот?

Регистрирајте се ТУКА

Направете уплата од најмалку 1000 денари

Добијте 100% бонус до 6000 денари и 20 бесплатни вртења за вашите омилени слот апарати

Регистрирај се на Coinbet24