Која секс поза ги плаши жените? Веројатно нема да бидете изненадени од одговорот!

Позата 69 или ја сакате или ја мразите, не постои опција помеѓу тоа. А  се смета дека баш оваа поза многу повеќе луѓе ја мразат него што ја сакаат, барем ако верувате на резултатите од истражувањата.

Имено, 56,8% од жените и 42,7% од мажите кои учествуваа во ова истражување изјавиле дека самата помисла ги плаши да ја испробаат оваа поза. Станува збор за стечката 69 поза. Но дел од нив без проблем би уживале во класичната верзија.

На второ место од најомразените пози се наоѓа аналниот секс, па така дури 54.5% од жените рекле дека нема шанси да се согласат на тоа, додека на ист начин размислуваат и 30.5% од мажите.