Кого да викнеме? Снимка од паркинг на петок 13-ти ќе ви ја смрзне крвта (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Снимката од една безбедносна камера на паркинг која ја објавија австралиските полициски служби ретко кого ќе го остави рамнодушен без да го наежи.

Станува збор за гаража на еден локален паркинг која се отворила и во еден момент се појавува метла која мете.

Овој чуден инцидент се случил околу 5:30 часот на 12 април, а полицијата видеото го објави на петок 13.

„Непосредно пред зори на празниот паркинг започнува да се отвора гаражата која со години не е користена. Кога вратата се отвора полека се појавува и метла која почнува да мете“, стои во видеото објавено од австралиската полиција, погледнете.