Кога попот ќе откачи на служба (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Изгледа му се брза, побрзо да го истера пеењето, го чека спремна дома мрсна трпеза. 😀