Клоци по задникот од жешката водителка – за среќа на Светското првенство

Жешката 27-годишна водителка од Мексико, Јанет Гарсија, заедно со колегите се потруди да им посака среќа на Светското првенството со ритуал во програма во живо.

Мексиканката во програма во живо и посака среќа на репрезентацијата со ритуал во кој учествуваа двајца нејзини колеги – две клоци по секси задникот на Гарсија за среќа на Мексико во Русија.

Откако Јанет работи во мексиканската телевизија Хој, гледаноста на временската прогноза цело време расте. Многу Мексиканци ја гледаат прогнозата, а дека после неа немаат поим какво ќе биде времето.

Мексико ќе игра во групата Ф со актуелниот светски првак Германија, Шведска и Јужна Кореја.