Ставови

Кладење.мк – Предлог типови за 17.08.2018

типови

За сите љубители на спортското обложување ви предлагаме два предлог типови кои ги нуди специјализираниот сајт за обложување кој е единствен во Македонија – Кладење.мк

Предлог типови:

Андерлехт – Мускрон – 1/1 @ 1.71

Реимс – Лион – 2 @ 1.71

Advertisements
To Top