Ќе се „згазите“ од смеа на лудориите и глупостите кои ги прави типов (видео)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓И тоа како знае да биде безобразен, нападен, деструктивен, насилен – со еден збор, знае да биде вистински идиот.