Ќе имаме нова обложувалница и казино во Македонија!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Gaming Innovation Group (GiG) се согласи да го прошири партнерството со КАК ДОО Скопје (Le Grand казино) и да обезбеди платформа за онлајн игри на среќа и спортско обложување.

Договорот опфаќа 25 локации за спортско кладење на КАК низ Македонија. Партнерството исто така значи дека КАК ќе игра пристап до податоци во живо и на своите играчи ќе им понуди официјална содржина за спортско кладење.

Нашата одлука беше да се прошириме на пазарот за спортски обложувалници со Le Grand Bet обложувалницата и да им внесеме иновација на љубителите на игри на среќа“ вели Огњан Циговски кој е извршен директор на КАК.

Главниот директор на GiG, Ричард Браун додаде: „Со додавање на нашата онлајн и шалтерската понуда за кладење и казино, ќе им создадеме беспрекорно искуство на краните корисници. Со нетрпение очекуваме да започнеме со работа“.

Нодамна GiG потпиша договор и со летонска фирма, па тој договор во времетраење од три години значи дека ќе се пуштат онлајн обложувалници и казина на пазарот во Летонија.